+86-523-82995586 / +86-150 5236 6306

Kontaktirajte nas

Ksinghua Kailong od nerđajućeg čelika proizvodi Co., Ltd

Adresa: Dongbei industrijski Park, Dainan grad, okrug Ksinghua, Taizhou grad, Jiangsu provincije, CN

Tel: +86-523-82995586

Faks: +86-523-82995486

Direktor: Gavin Ding

E-mail: gavin.kailong@gmail.com

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj

Uže inspekciju Dodaj stopa 90% i električni alat!

Nantong grad, pokrajina Jiangsu, Kina zavoda za kvalitet i stručni nadzor najavio provincijski inspekciju rezultati prikaza, degustacijom proizvoda i 93.6% za uže, proverava električni alat i 94.4% za, nacionalnim nadzornim i kontinuirano prolazi stopa popravila u odnosu na prošle godine.

Nantong grad kao jedan od zice i napajanja alatke industrija, sa određenim brojem preduzeća i proizvodnju skale. Među njima, uže izlazna prouzročio zemlje skoro 70%, trenutni dokaza i skoro 130 preduzeća, uglavnom malih i srednjih preduzeća. Enterprise menadžment nivo kvaliteta, kvaliteta osoblja i nizak kapacitet, visok kvalitet proizvoda i mogućnosti razvojem novih sorti i ograničenjima i donekle utiču na proizvod vidljivost i konkurentnost u industriji. Napajanje alat proizvođača, sa više od više od 100, samo 195 obavezna za certifikaciju više od 20 preduzeća u periodu od valjanost certifikata (ostatak opoziva, otkazivanje ili suspenzija). Ovi proizvodi forenzike, u poređenju sa stranim dobro poznatih brendova, tamo je veliki razmak, stabilnost kvaliteta proizvoda, konkurentnost jasno neadekvatno.

Za nadogradnju Nantong uže i električni alat proizvodi od opšte kvalitetni nivo, promoviše tanjir industriji zdravstvene brzog razvoja, ove godine yilai, Nantong kvaliteta zatvor saveta povećan ima na dva veliki tanjir industriju Vodič za podršku napora, vremena su teme konferencije, pozvao je Enterprise poboljša i pažnju subjekt je odgovornost svesti, i svesti kvaliteta proizvoda i zakonskih propisa svesti, pozvani kvaliteta tehnološki stručnjaci za savetodavnu savetovanje , pomozi enterprise ozbiljno pronaći analizu razloga i reparacije mere implementacije i praćenje Pregledaj proizvode, puna igra javni servis platforma ulogu, centar uže inspekciju koristite, Pokrajinski centar za automatsko testiranje kontrola procesa proizvoda, Inspekcija kvaliteta i druge tehničke podrške pristajanje električni alat. U međuvremenu, Nantong grad kvaliteta nadzora biroa takođe povećanje intenziteta nadzora nije bila kvalifikovana da se bavi, do sada, su pod istragom i sredili uže proizvoda nadzor i inspekciju nekvalifikovanih administrativne kazne slučajeva 4.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-523-82995586 / +86-150 5236 6306  E-mail: sales.kailong@gmail.com

Copyright © Ksinghua Kailong od nerđajućeg čelika proizvodi Co., D.o.o. sva prava zadržana.