+86-523-82995586 / +86-150 5236 6306

Kontaktirajte nas

Ksinghua Kailong od nerđajućeg čelika proizvodi Co., Ltd

Adresa: Dongbei industrijski Park, Dainan grad, okrug Ksinghua, Taizhou grad, Jiangsu provincije, CN

Tel: +86-523-82995586

Faks: +86-523-82995486

Direktor: Gavin Ding

E-mail: gavin.kailong@gmail.com

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Производња разлике жице од нехрђајућег челика

Пролећна жица од нерђајућег челика је обично тврдо стање, за разлику од већег пречника обраде хладног цртања. Светла жица од нехрђајућег челика обично је у тврдом стању, за нормално хладно цртање, хладно вучена. Цртеж светлосне жице од нерђајућег челика је обично у меканом стању, за разлику у малом пречнику обраде хладног цртања. Жица за одвођење водоника од нерђајућег челика је обично мекана, за екстракцију пећи за одвођење водоничне цеви након производа за жарење, површина једном кровном. Жичана челична жица

Нема разлике између ручне израде и жице од нерђајућег челика. У изгледу, машина чини нехрђајућег челика свила да буде лепша од руке, али машина чини готовим производом знатнијег; Поред тога, заваривање радне снаге такође треба да троши радну снагу и материјалне ресурсе, такође има сигурност скривене невоље, овај контраст, машина произведе супериорност је очигледна. Избор жице од нерђајућег челика је углавном мала, то је углавном да би се виделе стварне потребе купаца, али ако слепо мислите да мало добро није научно, специфичне проблеме треба анализирати.

Када је крај конопца или близина прекинуте жице, чак и ако број малих такође указује на то да је стрес на месту јако висок, ако је дужина ужета дозвољена, треба да се одреже локација жице, велика површина сломљена жица, треба растворити отпад. Ако поломљена жица затвори заједно да би се формирала локална агрегација, онда је жица од нерђајућег челика треба укинути. Жица од жице од нехрђајућег челика је део компресије због механичких несрећа. Када је озбиљно, жичана жица од нерђајућег челика треба одложити. Локално смањење пречника жичане врпце од нерђајућег челика често се односи на ломљење језгре. Жичана жица од нерђајућег челика, која се локално смањује у пречнику конопа, мора бити одложена. Жица од нехрђајућег челика Пречник жичане врпце од нерђајућег челика може се повећати локално и може доћи до дугачког кабла од нерђајућег челика. Повећање пречника конопа је обично повезано са изобличењем језгра кабла, а резултат је да су спољне конопне жице неуравнотежене и позиционирање је нетачно.

Жичану врпцу од нерђајућег челика са озбиљним порастом пречника конопље треба уклонити. Недовољно подмазивање, неправилно подмазивање и присуство прашине и песка могу додатно погоршати хабање. За хабање се смањује површина жичане врпце од нерђајућег челика и смањује се снага. Када спољна жица од жице дође до њеног пречника од 40%, жица од нерђајућег челика треба да буде одложена.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-523-82995586 / +86-150 5236 6306  E-mail: sales.kailong@gmail.com

Copyright © Ksinghua Kailong od nerđajućeg čelika proizvodi Co., D.o.o. sva prava zadržana.