+86-523-82995586 / +86-150 5236 6306

Kontaktirajte nas

Ksinghua Kailong od nerđajućeg čelika proizvodi Co., Ltd

Adresa: Dongbei industrijski Park, Dainan grad, okrug Ksinghua, Taizhou grad, Jiangsu provincije, CN

Tel: +86-523-82995586

Faks: +86-523-82995486

Direktor: Gavin Ding

E-mail: gavin.kailong@gmail.com

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Свакодневне мере предострожности за одржавање везе од ланца челика

Одржавање ланца и мере предострожности: Након постављања линије, проверите да ли је седиште мењача другачији звук, подесите флексибилност седишта, лакат и подизач од тога да ли постоји бука, ланац операције Јиттер, као што је неправилно правовремена искљученост; Након нормалне операције линијског тела у ланцу осетљивој на тачке трења, као што је маст при високој температури, убризгана након завршетка машине за пуњење горива или течности за убризгавање чаша у високотемпературне мазива. Редовно проверавајте стање рада ланца и подмазивање. Употреба нискоквалитетних мазива има остатке блокиране ланце и прах у ланцу треба очистити у времену; Да би савладао стварну температуру рерне, ланац не може радити дуже од нормалне радне температуре. Ланац не може да ради у искривљеном окружењу. Сложено радно окружење и мање радијус окретања, могу оштетити ланац и деформирати, полетјети и слетјети брзо брушење сломљеног, дизајн би требао узети у обзир његов рад рационалност.

1. Стезање ланца за подизање треба да буде прикладан, сувише чврста да би се повећала потрошња енергије, која носи лако носити, превише лабава ланца која се лако може пребацити и извући из ланца. Степен чврстоће ланца је следећи: подизање или притискање са средине ланца, средња растојање два зглоба је око 2% -3%.

2. Зглоб на вратилу не сме да се поставља и окреће. У истом преносном склопу, крајња страна оба ланчаника требала би бити смјештена у истој равни, средиште зупчаника је 0,5 метра испод дозвољеног одступања од 1 мм, центар зупчаника је више од 0,5 метара, омогућавајући одступање од 2 мм . Међутим, није дозвољено да дође до појаве фрикционог зглоба зупчаника са зглобом, ако је двокрилни превелик да би се лако могао произвести ланчић и убрзати хабање. Морате обратити пажњу да проверите и подесите промену приликом промене ланчаника.

3. Нови ланац за подизање је предугачак или након употребе елонгације, тешко је прилагодити, може се видјети како би се уклонио ланац, али мора бити паран. Пресек ланца треба прелазити са задњег дела ланца, брава се поставља споља, а отварање браве за блокирање треба бити у супротном правцу ротације.

4. Након што је хабање зупчанике озбиљно, нови ланац и нови ланац треба истовремено замијенити како би се осигурала добра мрежа. Не можете заменити нови ланац или нови ланчаник сам. У супротном, то ће довести до тога да се убрзава нови ланац или нова хабања на ланцу. У одређеној мери, хабање површинске зубе треба да буде у доба да се окрене употреба површине (односи се на затезну површину која се може подесити). Да бисте продужили време употребе. Ланац за повезивање без челичних цеви

5. Лифтинг ланац у раду треба да запамтите да додате уље за подмазивање у времену. Уље за подмазивање мора ући у размак између ваљка и унутрашњег рукава како би се побољшали услови рада како би се смањио хабање.

6. Стари ланац лифтинга не може се мешати са неким новим ланцима, у супротном је лако имати утјецај у преносу и разбити ланац.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-523-82995586 / +86-150 5236 6306  E-mail: sales.kailong@gmail.com

Copyright © Ksinghua Kailong od nerđajućeg čelika proizvodi Co., D.o.o. sva prava zadržana.