+86-523-82995586 / +86-150 5236 6306

Kontaktirajte nas

Ksinghua Kailong od nerđajućeg čelika proizvodi Co., Ltd

Adresa: Dongbei industrijski Park, Dainan grad, okrug Ksinghua, Taizhou grad, Jiangsu provincije, CN

Tel: +86-523-82995586

Faks: +86-523-82995486

Direktor: Gavin Ding

E-mail: gavin.kailong@gmail.com

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Постоје разлике у жици од нехрђајућег челика

Жица од нерђајућег челика се често појављује у људским очима, је широка употреба индустријских челичних сировина, у многим готовим производима од нерђајућег челика, површина челика је лепа и постаје брзо привлачење потрошача под једним великим светлим тачкама, појавом глатке и чисте тачке челичне жице коју више желе купци, али чињеница је да изглед лепих и нерђајућих челичних жица није директно повезан. Безводна челична жица лично, нема разлике између ручно рађеног и нерђајућег челика челичне жице. У изгледу, машина чини нехрђајућег челика свила да буде лепша од руке, али машина чини готовим производом знатнијег; Поред тога, заваривање радне снаге такође треба да троши радну снагу и материјалне ресурсе, такође има сигурност скривене невоље, овај контраст, машина произведе супериорност је очигледна. Избор жице од нерђајућег челика је углавном мала, то је углавном да би се виделе стварне потребе купаца, али ако слепо мислите да мало добро није научно, специфичне проблеме треба анализирати.

Доњи слој бакра је од помоћи за побољшање одређене снаге замора и способности подмазивања. Подмазани слој обложене површине (површина праха) састоји се од калцијумове соли и натријумове соли, која је осјетљива на влагу и према томе мора бити заштићена од влаге у складиштењу и транспорту. Подлога за подмазивање може се задржати на опругу за формирање и може се такође очистити и уклонити. Подмазани слој глатке површине (уљна површина) је врло танак уљни филм. Жица од нехрђајућег челика Насупрот томе, челична жичана површина уља која ствара пролазно оптерећење након свијетлости површине, али намотавање је веома сложена опруга мора бити нанета на мазиво, а вијчана опруга има опасност од огреботина, сигурносни прекид снаге је мањи од површина прашка. Ова категорија прописује да домаћи и страни стандарди нису потребни. Доњи слој бакра је од помоћи за побољшање одређене снаге замора и способности подмазивања. Подмазани слој обложене површине (површина праха) састоји се од калцијумове соли и натријумове соли, која је осјетљива на влажну и стога мора бити заштићена од влаге у складиштењу и транспорту.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-523-82995586 / +86-150 5236 6306  E-mail: sales.kailong@gmail.com

Copyright © Ksinghua Kailong od nerđajućeg čelika proizvodi Co., D.o.o. sva prava zadržana.